Hi ladies,

Welkom op Fashion Starts Here! Dé webshop voor de ambitieuze vrouwen like myself.

Mijn naam is Sylvahna van Sylvahna.nl. Jaren geleden ben ik begonnen met bloggen op deze website en ik vind het nog steeds fantastisch! De laatste jaren blog ik steeds meer over fashion, maar eigenlijk is dat niet helemaal de bedoeling. Sylvahna.nl is namelijk een persoonlijke blog. Uiteraard, hier en daar een wishlist of een OOTD is ook wel persoonlijk. Maar op een gegeven moment begon het persoonlijke te slinken en de fashion steeds meer naar voren te komen.

Fashion Starts Here

Daarom besloot ik om een echte Fashion-blog op te gaan zetten, maar dat niet alleen. Ik droom namelijk al járen van een eigen webshop. Al zo sinds mijn 20e lijkt het me fantastisch om een eigen webshop te hebben in dameskleding en sieraden. Wat zou een beter moment zijn om dat op te zetten dan nu? Zo naast mijn Fashionblog! Ideaal toch? Zo kan je over fashion lezen, maar ook heerlijk shoppen! Wat wil een vrouw nog meer?

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

Webshop

Bloggen is iets dat ik ken, dus ik kan zonder moeite of twijfel deze website helemaal volkalken met leuke fashionblogs. Een webshop is echter wel andere koek. Ik ben van mezelf iemand die ergens laaiend enthousiast over kan zijn en dan alles om me heen vergeet. Ik duik er volledig bovenop. Dat ga ik nu dus niet doen. Ik bén laaiend enthousiast en vind het echt fantastisch dat het eindelijk zo ver is dat mijn webshop online mag, maar ik begin rustig. Ik start met een paar artikelen, zodat jullie mijn stijl ook rustig kunnen leren kennen. Wanneer dit goed loopt, zal ik steeds meer artikelen online zetten.

Mijn stijl

Maar wat is dan jouw stijl? Mijn stijl is apart. Basics vind ik echt heel erg saai en niet mijn ding. Ik hou van printjes, teksten en gezellige kleurtjes! Daar zal je dus ook veel van terug zien. Denk aan een combinatie van Wanderlust Amsterdam en My Jewellery. Ik heb nu al heel veel gezien wat echt helemaal mijn ding kan gaan worden.

Als jullie nog vragen hebben of je begrijpt even niet helemaal hoe iets in elkaar zit. Dan mag je me natuurlijk altijd mailen!

Onwijs enthousiast word ik er van en heb er echt zoveel zin in! Jullie ook?

Liefs Sylvahna