Je ziet het overal wel voorbij komen. De luipaardenprint. Hij is er nu niet voor het eerst, maar hij is nu wel helemaal HOT! Vandaag praat ik je hierover bij en laat ik je meteen zien wat ik allemaal in huis heb van deze te gekke print!

Je ziet hem overal en in alles terug; de luipaardprint. In kleding, in sieraden, telefoonhoesjes, tassen, noem het maar op.

Uiteraard doet Fashion Starts Here ook mee met deze hype, want wij zijn gewoon heel gek op dit printje! ♥
Bij ons vind je hem op dit moment als tas, trui en jurk, maar er komen nog veel meer leuke dingen in deze print aan!

Leopard On Fire Trui

Hoe fijn ziet deze trui er alleen al uit? Wauw! Daar wil je toch gewoon meteen inkruipen? Ik zie mezelf al helemaal voor me in deze trui bij een gezellig eetcafé in de stad met een heerlijke warme chocomelk met slagroom. Ah, wat kan een mens daar toch van genieten!

Naast de droom die ik heb om hierin te kruipen en naar een gezellig eetcafé te gaan, vind ik hem ook echt superleuk. Het is een prachtige en warme kleur. Had je dat detail bij de kraag al gezien? Een klein subtiel glitterrandje ♥ En dan die mouwen; kijk hoe heerlijk wijd! GENIETEN!

My Wild Khaki Dress

Hoe superleuk is dit jurkje? Dit jurkje is superleuk in deze kaki kleur. Kaki word ook nog eens één van de kleuren aankomende herfst/winter, dus win-win!

Dit jurkje is er echt één voor de herfst. De mouwtjes gaan tot de elleboog en houdt die bovenarmen van ons lekker warm. Mocht het nou toch weer wat kouder worden, dan kan je hier heel leuk een zwarte blazer overheen doen! Dat maakt het ook nog eens een outfit die je naar kantoor aan kan doen! 🙂

Green/Brown Leopard Bag

 

Oh, ik ben echt hopeloos verliefd op dit tasje! In beide kleuren vind ik ze prachtig, maar de groene is toch wel stiekem mijn favoriet. Zoals ik al eerder zei, ben ik echt gek op mooie kleuren en dit is dus echt een voorbeeld van een mooie kleur. Naast dat het een mooie kleur is, is het ook nog eens een kleur die helemaal the shit word in de herfst/winter. Daar kan je de plank dus gewoon echt niet mee misslaan!

Je kan ze gebruiken als handtas, maar ook als schoudertas/crossbodybag. Daarnaast is er nóg een mogelijkheid. Er zit namelijk een leuk riempje bij, waardoor je het zo een heuptasje kan maken. Hij is klein, maar alles past erin. Ideaal dus!

Wat vind jij van deze artikelen én van de luipaardentrent? Mis je nog bepaalde dingen in mijn shop? Ik hoor het graag!

Liefs Sylvahna