Als we het weer moeten geloven, zijn de warme zomerdagen inmiddels wel voorbij. Sinds vandaag word het kouder en gaat het regenen. Als ik heel eerlijk ben, vind ik dat helemaal niet erg. Ik ben een seizoenen-mens. Zomer vind ik heerlijk, maar ook zodra het herfst word ben ik blij. Aan ieder seizoen hangt wel iets moois en wat ik mooi vind aan de herfst die eraan komt: truien en warme chocomelk ♥ Laat ik die truien nou net verkopen!

Tie The Know Sweater

  

Deze superleuke okergele trui heeft een grote knoop in het midden zitten. Het leuke aan deze trui vind ik dat hij heel lekker zit, maar wel nét even anders vanwege die knoop. Wat ik daar ook heel leuk aan vind, is dat je die knoop voor én achter kan dragen. Bij wijze van spreken zijn het dus 2 truien in één. Er zit echt verschil in als je de knoop voor of achter draagt. Deze trui is van jou voor maar € 29,95! Er is nog maar één S/M en nog twee M/L ♥

Winter Is Coming Sweater

 

Deze roze trui vind ik ook zo leuk! Het is gewoon een normale, roze gebreide trui, maar met openingen bij de schouders. Schouders laten zien deze winter komt trouwens helemaal terug. Ik vind het echt een superleuk detail en ook deze zit superlekker. Helemaal tijdens de echte koude dagen, want deze trui heeft een kleine col. Hij houdt je nek dus ook meteen lekker warm. Ook deze trui is € 29,95 en nog verkrijgbaar is S, M en L.

Leopard Is On Fire Sweater

  

Dit is toch echt wel mijn allergrootste favoriet! Hij zit echt heerlijk, valt op in zijn rood/oranje kleur en heeft de panterprint die helemaal hot&happening is momenteel. Wat wil je nog meer? Hij zit echt super warm en wat ik persoonlijk ook heel leuk vind aan deze trui is het glitterrandje bij de V-hals. Dit is echt zo een trui waar je in wilt wonen en eentje die je niet meer uit wilt trekken. Hij valt groot en wijd. Ik heb hier ook een S aan. Normaal gesproken heb ik een M. Als je hem lekker wijd wilt hebben zou ik vooral je eigen maat nemen, maar zoals je ziet is een maatje kleiner ook al lekker wijd. Hij is verkrijgbaar voor € 39,95 en de L is nu al uitverkocht! Ik heb nog één M en nog twee S.

Heb jij al truien ingeslagen voor het koudere weer?

Liefs Sylvahna