Chat with us, powered by LiveChat
//Baby, it’s getting cold outside!

Baby, it’s getting cold outside!

Als we het weer moeten geloven, zijn de warme zomerdagen inmiddels wel voorbij. Sinds vandaag word het kouder en gaat het regenen. Als ik heel eerlijk ben, vind ik dat helemaal niet erg. Ik ben een seizoenen-mens. Zomer vind ik heerlijk, maar ook zodra het herfst word ben ik blij. Aan ieder seizoen hangt wel iets moois en wat ik mooi vind aan de herfst die eraan komt: truien en warme chocomelk ♥ Laat ik die truien nou net verkopen!

Tie The Know Sweater

  

Deze superleuke okergele trui heeft een grote knoop in het midden zitten. Het leuke aan deze trui vind ik dat hij heel lekker zit, maar wel nét even anders vanwege die knoop. Wat ik daar ook heel leuk aan vind, is dat je die knoop voor én achter kan dragen. Bij wijze van spreken zijn het dus 2 truien in één. Er zit echt verschil in als je de knoop voor of achter draagt. Deze trui is van jou voor maar € 29,95! Er is nog maar één S/M en nog twee M/L ♥

Winter Is Coming Sweater

 

Deze roze trui vind ik ook zo leuk! Het is gewoon een normale, roze gebreide trui, maar met openingen bij de schouders. Schouders laten zien deze winter komt trouwens helemaal terug. Ik vind het echt een superleuk detail en ook deze zit superlekker. Helemaal tijdens de echte koude dagen, want deze trui heeft een kleine col. Hij houdt je nek dus ook meteen lekker warm. Ook deze trui is € 29,95 en nog verkrijgbaar is S, M en L.

Leopard Is On Fire Sweater

  

Dit is toch echt wel mijn allergrootste favoriet! Hij zit echt heerlijk, valt op in zijn rood/oranje kleur en heeft de panterprint die helemaal hot&happening is momenteel. Wat wil je nog meer? Hij zit echt super warm en wat ik persoonlijk ook heel leuk vind aan deze trui is het glitterrandje bij de V-hals. Dit is echt zo een trui waar je in wilt wonen en eentje die je niet meer uit wilt trekken. Hij valt groot en wijd. Ik heb hier ook een S aan. Normaal gesproken heb ik een M. Als je hem lekker wijd wilt hebben zou ik vooral je eigen maat nemen, maar zoals je ziet is een maatje kleiner ook al lekker wijd. Hij is verkrijgbaar voor € 39,95 en de L is nu al uitverkocht! Ik heb nog één M en nog twee S.

Heb jij al truien ingeslagen voor het koudere weer?

Liefs Sylvahna

Door |2018-09-21T10:30:45+00:00september 21st, 2018|Baby it's cold outside|7 Reacties

About the Author:

7 Comments

 1. Amina 8 december 2018 om 23:39 - Antwoorden

  Wat een mooie comfy truien zeg! Ik vind de roze zo cute met open schouders! En even off topic: wat zijn je sproetjes leuk!!! 🙂

 2. Isa 9 december 2018 om 01:16 - Antwoorden

  Hmmm zo blote schouders in de winter zie ik precies toch niet zitten…. lijkt me wat frisjes?

 3. Balou 9 december 2018 om 09:45 - Antwoorden

  Ohhh ik hou ook zo van truien! Lekker warm en comfy!

 4. Miss Elli 10 december 2018 om 21:26 - Antwoorden

  Leuke truien, heerlijk voor de koude winterdag! De leopard vind ik gewéldig!

 5. sherry 11 december 2018 om 23:16 - Antwoorden

  Wat een leuke truien. Ze staan je goed. Ik heb maar 1 truitje in de kast. Ik draag meer T-shirts. Binnenkort ga ik er wel nog 2 halen.

 6. tamara 12 december 2018 om 11:59 - Antwoorden

  Lekkere comfy truien voor deze koudere dagen zeg

 7. Laura 12 december 2018 om 12:07 - Antwoorden

  Heb jij al truien ingeslagen voor het koudere weer?

  Nog niet. Ik heb nog 2 truien van vorig jaar. Ben aan het afvallen dus wil nog niets nieuws kopen.
  Leuke blog.. die met de knoop lijkt me wel heel leuk

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.